Hansen & DGNB

Der er mange gode grunde til at vælge HSHansen som entreprenør, hvis du ønsker at få dit byggeri certificeret i henhold til en af de bæredygtigheds-certificeringer, der bruges i Danmark. Vi har listet de 5 væsentligste parametre her – en for hver hovedkvalitet i DGNB certificeringen.


#1 Proces: Vi designer, projekterer, producerer og monterer vores systemer selv. Vi er derfor hands-on på produktet hele vejen igennem. Med en unitized løsning fra Hansen får du desuden præfabrikerede elementer, hvorved tiden på byggepladsen reduceres og størst mulig tæthed sikres.


#2 Miljø: Op mod 80% af Hansen systemerne består af glas, øvrige primære bestanddele er aluminium, polyamid (termisk brydning) og TPE (pakninger). Det betyder at minimum 99% af et produkt fra Hansen er lavet af genanvendeligt materiale.


#3 Økonomi: I design, produktion og montage af vores systemer har vi stor fokus på robusthed og lang holdbarhed, hvilket har betydning for bygningens LCC.


#4 Social: Vores termisk brudte og velisolerede systemer sammen med et godt afstandsprofil i ruden giver generelt høje randzonetemperaturer i vores systemer.


#5 Teknik: Vi udarbejder altid specifikke U-værdier for de projekter vi deltager i, baseret på de aktuelt valgte løsninger.

Godt bæredygtigt byggeri starter længe inden projekteringen. Det starter når de første skitser og tanker er på tegnebrættet. Her er det væsentligt med valideret viden om forskellige systemer og produkter. Som hjælp hertil, har vi udarbejdet et overblik over hvordan vores systemer kan bidrage til certificeringen, men vores dygtige sælgere står også altid til rådighed for en snak og sparring i forhold til valg af Hansen systemer.


Hansens systemer kan bidrage direkte til i alt 17 af de 40 kriterier, der stilles i DGNB-certificeringen. Du kan se vores bidrag i oversigten her:

Hansen & DGNB

HSHansen and Sustainability