Nytænkning er en levevej

 

HSHansen a/s er den alufacadeentreprenør i Danmark med den bredeste lokalrepræsentation, med projektorganisationer og produktioner i Esbjerg, Lem, Viborg, Aarhus og København. Vi udfører opgaver i total-, hoved-, stor-, eller fagentrepriser i alle størrelser, fra et enkelt vindue til de største og mest komplicerede facadeløsninger.

 

Vores kunder spænder bredt, lige fra den private der skal have udført et enkelt vindue, til de professionelle bygherrer i den offentlige og private sektor.

 

Vi bygger på gode håndværksmæssige traditioner og kombinerer dem med moderne ledelsesprincipper, professionel projekteringsledelse, kompetent produktions- og byggestyring og en højt kvalificeret medarbejderstab.

 

HSHansen a/s har udviklet eget profilsystem i aluminium. Vi kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt. Vi udvikler og opdaterer løbende vores profilsystemer, så produkterne matcher de ideer, der udvikles på landets førende tegnestuer.

 

Med egne produktionsfaciliteter i Lem, der er blandt landets mest avancerede, har vi både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er nødvendige for udvikling af nye produkter. Vi følger markedet tæt og har fokus på at levere energirigtige løsninger.

 

Vi har stor erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation, støjdæmpende facader og dobbeltfacader.

 

HSHansen a/s er en del af HansenGroup med en stolt historie, der strækker sig mere end 100 år tilbage. Grundlagt i Lem ved Ringkøbing har HSHansen a/s været en del af et lille stykke Danmarks historie - læs mere om historien her. Vi har et unikt internationalt netværk via HansenGroup (www.hansengroup.biz).

 

Samarbejdsform

HSHansen a/s mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi. Derfor er det vores ambition, at vi så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase.

 

For os er partnering en faglig og professionel udfordring. HSHansen a/s har et stort udbud af løsninger, der er tilpasset individuelt design, funktion og økonomi.

 

Se vores profilbrochure her: PDF eller Flash.