HSHansen a/s vinder kontrakt på Danmarks største indendørs Arena


20-06-2014 11:39:00

 

Den innovative facadeentreprenør har netop sat underskrift på kontrakten for facadelukningen af den nye Copenhagen Arena. Herved bugner ordrebogen og optimismen er stor hos HSHansen a/s.

 

”Vi er fantastisk stolte over at være valgt til facadelukningen på den nye arena i København. Vi har over de sidste år blandt andet markeret os med store entrepriser på prestige byggerier, og det kommer os til gode at arbejdet på tidligere projekter, har været udført til bygherrens fulde tilfredshed. Vi ser virkeligt positivt på fremtiden. Vi afslutter regnskabsåret med udgangen af juni, og kommer ud med positivt resultat. Vi går det nye regnskabsår i møde med en ordrebeholdning på ca. 250 mio. kr. samt mange spændende projekter i pipelinen for de kommende år” siger Simon S. Kristensen - direktør i HSHansen a/s.

Den nye arena er tegnet af arkitekterne 3XN.
Bygningen er oval og omkranses af en ”finne-konstruktion” udført i træ, som tegner bygningen udadtil og giver den et smukt visuelt udseende.

 

Facadelukningen fra HSHansen består blandt andet af denne ”finne-konstruktion”, glas alu-facader udført i Hansen-systemer samt sandwichelementer. HSHansen har ved hjælp af projekttilpassede løsninger samt evnen til god planlægning, logistik og styring kunnet tilbyde sagen til en god totaløkonomi for bygherren.
HSHansen udvikler konstant, og går langt for at opfylde både bygherres samt arkitekternes krav og idéer. 

 

 

Arenaselskabet Arena CPHX opfører byggeriet. Copenhagen Arena er blevet en realitet med økonomiske bidrag fra blandt andre Realdania og Københavns Kommune, der hver bidrager med 325 mio. kr til projektet.
Byggeriet står færdigt og klar til indvielse ultimo 2015.

 

”Vi er glade for at vi er blevet enige med bygherren om facadeentreprisen på Copenhagen Arena.
Den ovale bygning er anderledes og rigtig spændende, og jeg er sikker på at vi sammen med bygherren og dennes rådgivere kan udføre sagen til bygherrens tilfredshed” slutter Jesper Madsen – salgs- og marketingschef hos HSHansen.

 

Med kontrakten til Copenhagen Arena, fastslår HSHansen endnu engang at de er førende i branchen for facade- og lukningsentrepriser.

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 750 mio. og 650 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Læs mere på www.hshansen.dk

 

Pressekontakt: Salgs – og marketingchef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk