HSHansen a/s lander største ordre til dato – Niels Bohr Bygningen


12-08-2014 15:12:00

 Det er lukningsentreprisen på Niels Bohr Bygningen som den ambitiøse facadeentreprenør netop har sat underskrift på. Kontrakten på ca. 200 mio. kroner er den største sag i HSHansens historie og begejstringen er stor hos virksomheden.

 

”Vi er meget stolte over at være valgt til lukningsentreprisen på Niels Bohr Bygningen. Det er som altid vigtigt for os at udføre vores arbejde til bygherres fulde tilfredshed, og det gør vi med vores mange kompetencer og dygtige folk i organisationen. Allerede i tilbudsfasen havde vi gennemtænkt vores projektorganisation, således vi kunne stille med det helt rigtige hold såfremt vi vandt sagen. Vi ser virkeligt positivt på fremtiden. Vi har nu en ordrebeholdning på ca. 500 mio. kr. samt mange spændende projekter i pipelinen for de kommende år” siger Simon S. Kristensen – direktør i HSHansen a/s.

 

 

Det er det nye laboratorie- og undervisningsbyggeri - Niels Bohr Bygningen - på i alt ca. 52.000 m2 som HSHansen skal udføre lukningsentreprisen på. Nybyggeriet bliver en del af Vidensbydelen Nørre Campus, København, hvor hovedparten af Det Naturvidenskabelige Fakultets aktiviteter er samlet.
Bygherren er Bygningsstyrelsen og projektet er tegnet i et samarbejde mellem Arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen og Christensen og Co. Arkitekter. Byggeriet forventes i brug i 2016.

 

Lukningsentreprisen fra HSHansen består af facader og tag. Der er høje funktionskrav til både lyd og indeklima. Derfor udføres facaderne som præfabrikerede dobbeltfacader i systemet Hansen UnitAl. Den yderste facade består af en såkaldt ”pixel-facade” som opbygges af mange pyramide-formede felter. Facadens unikke form definerer en hel særlig karakter for det samlede bygningsanlæg.

 

”Lukningsentreprisen på Niels Bohr bygningen er den største sag i HSHansens historie. Vi er meget glade og stolte over at vinde entreprisen. Vi har sat mange ressourcer ind på at vinde denne sag, og det er utroligt dejligt at det er lykkedes os at komme i mål med kontrakt på dette spændende og opsigtsvækkende projekt. Vi glæder os enormt til samarbejdet med de involverede parter og ikke mindst til at udføre projektet til bygherres fulde tilfredshed” slutter Jesper Madsen – salgs- og marketingschef hos HSHansen.

 

Den store erfaring HSHansen har med de mangeartede prestige byggerier gør dem til en stærk partner, som gang på gang viser de er innovative og forandringsparate i forhold til de høje krav fra bygherrer og arkitekter.