HSHansen vinder pris for Årets Byggeri


20-01-2015 13:45:00

Musikkens Hus i Aalborg er netop hædret med den fornemme pris "Årets Byggeri" af Magasinet Byggeri. HSHansen a/s har fået en pris for deres andel i projektet – lukning af facader og tag i storentreprise på byggeriet.

 

Projektet på havnen i Aalborg er til dato det største færdiggjorte projekt for lukningsentreprenøren og derfor er HSHansen særdeles glade for at få tildelt prisen. Siden udførelsen af projektet har HSHansen dog indgået kontrakt på 2 projekter som hver især springer rammerne med hensyn til entreprisestørrelse. Nemlig kontrakterne på henholdsvis Niels Bohr Bygningen og Det Nye Rigshospital, som tilsammen repræsenterer en entreprisesum på ca. 400 mio. kr.

 

Læs mere om byggerierne her: Modulopbyggede facader

 

 

"Vi har i HSHansen haft fuld fokus på dette projekt fra tilbudsgivning til aflevering. Det har været et geometrisk meget udfordrende byggeri, og har fra start stillet ekstremt høje krav til hele fødekæden i HSHansen, herunder rådgivning, salg, teknik, udvikling, projektering, produktion og montage. Vores medarbejdere har "grebet bolden" og løst opgaven til stor tilfredsstillelse. Der er i byggeriet bl.a. mange arkitektoniske fine detaljer, såsom runde dobbeltfacader der modsvarer de høje krav til lydisolering. Vi er meget stolte over at have deltaget i projektet og rigtig glade for at få prisen" siger Simon S. Kristensen, direktør hos HSHansen a/s.

 

Udover de mange projektudviklede løsninger, herunder mange m2 komplicerede kassettebeklædninger samt et 3-dimensionelt "frit formet" foyerområde er storentreprisen blandt andet udført med HSHansens egne systemer.

 

Disse systemer, med de fine skarpe profiler vinder indpas hos flere og flere arkitekter og bygherrer. Det er optimale systemer der produceres under kontrollerede forhold hvilket sikrer høj kvalitet, reducerer risiko for fejl samtidig med at der skabes en rentabel totaløkonomi for bygherrerne.

 

"Vi er naturligvis meget stolte over at have været med til at bygge Musikkens Hus og glæder os over at andre også anerkender det flotte resultat. Æren for designet af især den markante foyerdel tilfalder arkitekten bag, men vi mener at vores evne til at levere skræddersyede løsninger har gjort det muligt at virkeliggøre visionen. Vi har således udviklet en række løsninger, der tilsammen gør byggeriet unikt. Vi ser derfor prisen for Årets Byggeri som et skulderklap til vores måde at løse komplekse opgaver på" udtaler projektleder Christian Tang som har styret projektet for HSHansen fra start til slut.

 

Fonden Musikkens Hus i Nordjylland har også kun roser til HSHansens gennemførelse af projektet:
"HSHansen er et yderst professionelt firma. Hele forløbet har været styret til punkt og prikke. Vi har haft et godt samarbejde og er meget tilfredse med leverancen og resultatet" slutter Sune From - projektdirektør for Fonden Musikkens Hus i Nordjylland

 

Med prisen fra Magasinet Byggeri, kan HSHansen se tilbage på et fantastisk 2014 hvor det er lykkedes at skabe en rekordhøj ordrebeholdning via projekter hvor kun de bedste internationale aktører kan være med.HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 750 mio. og 650 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Læs mere på www.hshansen.dk
Pressekontakt: Salgs – og marketingchef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk