HSHansen monterer 10.000 kvm præfabrikerede facader på Kolding Sygehus


18-03-2015 13:53:00

Lukningsentreprenøren er i fuld gang med at montere facadeelementer. Kunden er Region Syddanmark og bygningen er tegnet af Schmidt Hammer Lassen architects og er en seks-etager høj sengebygning som bygges oven på den eksisterende bygning og en kommende hovedbygning.

HSHansen har monteret siden januar. Der er pt. monteret ca. 3.500 m2 og der monteres dagligt 300 m2. Planen er at facaderne skal være færdigmonteret inden sommerferien. Alle taler om effektivitet og produktivitet – HSHansen gør noget ved det med deres Hansen UnitAl-koncept.

Se flere UnitAl-referencer her

 

"Det har været en lang proces siden vi fik kontrakt på sagen tilbage i september 2013. Projekteringen gik vi i gang med umiddelbart efter kontraktunderskrivelsen og produktionen af facadeelementerne startede op i januar 2014, så vi har i et stykke tid set frem til at komme i gang med selve montagen. Vores oprindelige opstart har af flere omgange været udsat, så det er virkelig rart at se, at montagen nu kører for fulde kraft. Det er utroligt tilfredsstillende at se mange måneders projektering, planlægning, logistik og samarbejde på tværs af vores organisation "gå op i en højere enhed". Her kommer vores Hansen UnitAl-koncept, med præfabrikerede facadeelementer, virkelig til sin ret." udtaler HSHansens projektleder John Hansen

Hansen UnitAl er præfabrikerede facadeelementer med fine skarpe profiler og stor arkitektonisk frihed. Konceptet bliver gang på gang valgt grundet den store fleksibilitet systemet indeholder. Derudover leveres elementerne samlet på byggepladsen. UnitAl produceres i lukkede haller under skarpt kontrollerede forhold, hvilket højner finishen og minimerer risikoen for fejl. Systemet er hurtigt at montere, og alt i alt giver det en god totaløkonomi for bygherren.


Schmidt Hammer Lassen har også kun roser til HSHansen´s systemer og projektstyring:

"Projektstyringen fra HSHansen har forløbet rigtig godt og der har været en dejlig ro og orden hele vejen igennem. UnitAl-systemet gør, at vi har lukket bygningen hurtigere end andre sager. Derudover løses problemer hurtigt undervejs netop fordi modulerne leveres samlet. Det er en rigtig god oplevelse at samarbejde med HSHansen og der har været god sparring hele vejen igennem" siger Claus Shyberg, Architectural Technologist hos Schmidt Hammer Lassen.

 

 

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 750 mio. og 650 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Læs mere på www.hshansen.dk

Pressekontakt: Salgs – og marketingchef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk